VERKOOP

Wil je graag een tent kopen, in plaats van huren? Dat kan bijvoorbeeld interessant zijn wanneer je een tent voor langere tijd nodig hebt, bijvoorbeeld als semi-permanente overkapping.

Wij denken graag met je mee en doen je met plezier een passend aanbod. We leveren zowel gebruikte tenten, als nieuwe tenten. Stretchtenten met zijwanden bijvoorbeeld, sailcloth tenten, maar ook pagodes om een terras in de wintermaanden te kunnen overkappen, etc.

Aanbod gebruikte tenten

Jaarlijks verkopen we een deel van onze verhuurvloot, zodat we altijd topkwaliteit kunnen leveren. Gebruikte tenten verkopen we naar wens met/zonder toebehoren, vloer, onderzeil maar altijd inclusief op- en afbouwinstructie van een ervaren Tentenwerker om goed voor de tent en voor veiligheid te zorgen.

Op dit moment hebben we de volgende tenten uit voorraad te koop (klik op de links foto’s van deze tenten uit ons verhuuraanbod):

5×6,5m stretchtent (gebruikt)

10x10m stretchtent (gebruikt)

10x15m stretchtent (gebruikt)

Kijken, kijken en dan kopen?

Wil je graag een gebruikte tent of iets anders uit ons assortiment overnemen? Of wil je graag een nieuwe stretchtent, pagodetent, sailcloth tent of andere overkapping aanschaffen? We kunnen ons voorstellen dat je een tent eerst graag wilt zien. We hebben verschillende tenten verkocht, die je op afspraak zou kunnen bekijken op locatie. Neem gerust contact met ons op!