Onze tenten

Sailcloth / Ivory / White Luxury / Glowtent

De nieuwste aanwinst in ons assortiment tenten: de sailcloth tent! Deze supersjieke tent met houten palen kan in meerdere groottes worden opgesteld, met 1, 2, 3 of 4 middenpalen. Deze superstijlvolle, ivoorwitte sailcloth tent gloeit je op iedere locatie tegemoet. Met verlichting bouw je een sfeervolle avondlocatie, overdag laat de tent voldoende licht door om een prachtige bruiloft of diner te hebben. Deze tent bouwen wij volledig voor je op met een team van Tentenwerkers.

In verschillende maten verkrijgbaar afhankelijk van het aantal gasten en gewenste activiteiten in de tent:

14x14m: 1 middenpaal, rond model, 140 gasten (zittend), vanaf €1999,-

14x19m: 2 middenpalen, 225 gasten (zittend), prijzen vanaf €2999,-

14x25m: 3 middenpalen, 300 gasten (zittend), prijzen vanaf €3999,-

14x30m: 4 middenpalen, 375 gasten (zittend), prijzen vanaf €4999,-

14x35m: 5 middenpalen, 450 gasten (zittend), prijzen vanaf €5999,-

alle prijzen hier genoemd zijn excl. btw

Vraag hier je offerte aan voor een sailcloth tent!

Of: bekijk nog meer foto’s in ons Tentenwerk Magazine!

Stretchtenten

In ons assortiment hebben we verschillende stretchtenten die garant staan voor een echte festivalstijl en tevens een chique uitstraling kunnen hebben, afhankelijk van de styling. Ze staan fantastisch en sfeervol op ieder evenement!

De tenten hebben kastanjehouten palen en er zijn diverse opstellingen mogelijk. Deze tenten zijn beperkt winddicht te maken door het naar beneden trekken van enkele kanten, tegen de wind in. Ook regeninslag blijft dan beperkt. Een stretchtent vormt een zeer goed dak tegen de regen en felle zonneschijn en is zeer passend voor bijvoorbeeld diners, dansfeesten, recepties, etc.

Formaten mogelijk van 5×6,5 meter, 10×10 meter, 10×15 meter of zelfs 10×25 meter, 10×30 meter en groter.

Indicatie van onze vanaf-prijzen: vanaf €499,- (5×6,5m) en vanaf €2299,- (10x30m), excl btw.

alle prijzen hier genoemd zijn excl. btw

Vraag hier je offerte aan voor een stretchtent!

Of: bekijk nog meer foto’s in ons Tentenwerk Magazine!

Pagodetenten

In ons assortiment hebben we pagodetenten van 5×5 meter en 6×6 meter die we in verschillende opstellingen kunnen plaatsen.

De pagodes zijn van zware kwaliteit en worden met behulp van stoere, zwarte spanbanden en tot 1m20 lange haringen verankerd in de grond. Afhankelijk van de vraag kunnen zijwanden geplaatst worden met ramen, een deur/rits of helemaal dicht, onderin de zijwanden plaatsen wij zware (met de hoeken verbonden) grondprofielen zodat de wanden niet naar binnen kunnen waaien en het geheel extra stevig staat. We kunnen deze ook leveren met regengoten tussen iedere set pagodes.

We kunnen natuurlijk ook (bier-)tafels, bankjes, stoelen en andere toebehoren leveren. Met enkele terrasheaters erin zitten alle gasten er lekker warm bij! Bij harde wind kijken we ter plaatse naar de mogelijkheden waar de zijwanden geplaatst worden: de veiligheid van mensen in en rondom de tenten staat voorop.

De pagodes zijn onderling te schakelen, recht naast elkaar, of bijvoorbeeld in een L-vorm, U-vorm, of in een gezellige T-vorm of PLUS-vorm. De pagodes vormen door hun mooi gelijnde puntige maar liefst 5 meter hoge daken echte blikvangers.

Indicatie van onze vanaf-prijzen: €225 (5x5m), €275,- (6x6m)

alle prijzen hier genoemd zijn excl. btw

Vraag hier je offerte aan voor een pagodetent!

Of: bekijk nog meer foto’s in ons Tentenwerk Magazine!

Starshade

Deze tent met een diameter van 8 meter is eenvoudig op te zetten op een zachte ondergrond, bijvoorbeeld op een gazon, en biedt een goed dak boven het hoofd van een bruidspaar. Het is ook een sfeervolle feesttent voor een tuinfeest. Deze tent heeft geen zijwanden en biedt slechts beperkt beschutting bij slecht weer, maar is wel de sfeermaker in een natuurlijke omgeving!

Dit is de meest sierlijke tent die u zich maar kunt voorstellen; bijzondere uitstraling, opvallend design, sierlijke vormen. Deze circa 5 meter hoge stervormige tent is nu voor iedereen voordelig te huur inclusief op– en afbouw!

Indicatie van onze vanaf-prijzen: €225 (8m diameter), excl. btw

Vraag hier je offerte aan voor een starshade tent!

Andere tenten

In overleg zijn er ook met collega-tentenverhuurders andere oplossingen mogelijk, zoals een aluhal en grotere Starshades. Neem gerust contact met ons op voor een maatwerkoplossing.