Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan; we prefereren e-mail, en bellen je met alle plezier even op een moment dat zowel jou als ons schikt.

Tentenwerk B.V.
Teesinklandenweg 150
7548PG Enschede
KvK Nummer: 85938009
IBAN: NL66BUNQ2069282708
BTW-nummer: NL863794099B01
E-mailadres: huren@tentenwerk.nl

Telefoonnummer (ook Whatsapp): +31 (0)6 43850514

Onze algemene voorwaarden vind je hier. Je ontvangt deze huurvoorwaarden ook wanneer wij je een offerte doen toekomen. Deze offerte kun je hier aanvragen!

Offerte aangevraagd, en nu?

1: Je krijgt zo snel als mogelijk een reactie van ons: een offerte met de prijzen van de door jou gevraagde producten en diensten.

2: De offerte kun je vervolgens accepteren als deze naar je zin is, of afwijzen wanneer dat niet zo is. Laat ons dan even weten wat we kunnen veranderen voor je.

3: Na de acceptatie van de offerte checken wij de beschikbaarheid van de materialen.

4: Als alles beschikbaar is op de door jou gevraagde dag/dagen, krijg je een factuur voor je bestelling met verdere instructies. Pas je (aan-)betaling is je order compleet en plannen wij je aanvraag definitief in. Planning van op- en afbouw doen we altijd in overleg met jou, grofplanning bij reservering, fijnplanning in de dagen voorafgaand aan de klus.

PARTNERS

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze terugkerende klanten. Heb je een cateringbedrijf, een feestlocatie, restaurant en/of organiseer je vaker evenementen waarbij je ons Tentenwerk goed kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we je meer over de voordelen voor jou als onze mogelijke samenwerkingspartner.

Tentenwerk op Instagram