Plannen maken voor 2022 (en 2023?)

Nu er wat licht aan het einde van de donkere (evenementen-)tunnel lijkt te komen, merken we dat onze opdrachtgevers volop aan het plannen zijn voor fijne feestjes, bijzondere bruiloften en toffe bedrijfsevents. We mogen weer Tentenwerk leveren op de mooiste plekken door het hele land en daarmee bijdragen aan liefdevolle events. We doen niets liever.

Onze agenda vult zich altijd heel gemakkelijk in maanden als juni en september: de buiten-eventmaanden van het jaar. Maar wist je dat je ook in alle andere maanden comfortabel in / onder zo’n Tentenwerktent jouw event kunt organiseren? Als je denkt dat het koud wordt dan leveren we natuurlijk een paar heaters, zet je vuurkorven neer – buiten de tent wel te verstaan – en de echte koukleumen geef je gewoon een fleecedekentje.

Dus: heb je ons nodig in 2022? Laat het dan snel weten, dan checken wij onze planning. En mocht je nog een datum moeten kiezen: denk dan ook eens aan maanden als april, mei, juli, augustus en oktober! En voor supercosy winterse events ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kijk hier maar eens.