Prijzen

Hieronder vindt u meer informatie over onze huurprijzen. Wilt u meer informatie over de prijzen, ook van bijvoorbeeld toebehoren zoals meubilair, verlichting, tapinstallatie, etc.? U kunt hier een offerte aanvragen.

Pagodes

Huurprijzen voor onze pagodetenten per 3 dagen of korter:
25m²: €199,- | 50m²: €299,-
75m²: €399,- | 100m²: €499,-
125m²: €599,- | 150m²: €699,-

De kosten voor op- en afbouwhulp van onze zijde zijn in deze huurprijzen inbegrepen. U betaalt slechts de huurprijs plus de transportkosten. Volledige op- en afbouw door Tentenwerk is ook mogelijk. U betaalt dan een toeslag per pagode.

Stretchtenten

Huurprijzen voor onze stretchtenten per 3 dagen of korter, vanaf:
100m²: €699,-
150²: €999,-
250m²: €1599,-

De kosten voor op- en afbouwhulp van onze zijde zijn in deze huurprijzen inbegrepen. U betaalt slechts de huurprijs plus de transportkosten. Volledige op- en afbouw door Tentenwerk is ook mogelijk. U betaalt dan een toeslag per tent.

Borgsom en BTW
De borgsom voor onze verhuuropdrachten is gelijk aan de huursom. U betaalt vooraf dus 2x de huursom waarvan de helft direct na afloop van de huurperiode wordt teruggestort op uw rekening.
Genoemde prijzen en tarieven zijn exclusief 21% BTW en transportkosten.

Huurvoorwaarden

U ontvangt onze voorwaarden wanneer wij u een offerte doen toekomen. Deze offerte kunt u hier aanvragen!

Partners

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze terugkerende klanten. Heeft u een cateringbedrijf, een feestlocatie, restaurant en/of organiseert u vaker feesten waarbij u ons Tentenwerk goed kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op.